Kundtjänst
Din önskelista

Din önskelista är tom!

Din kundvagn

Din kundvagn är tom!

Din jämförelselista

Orient FAG02003W0 herrklocka, äkta läder armband

Söker du efter en autentisk Orient herrklocka? Då har du kommit till rätt ställe! På online butiken DIALANDO® kan du köpa Orient FAG02003W0 herrklocka och njuta av gratis frakt i Sverige från 750kr. Alla våra klockor är original och har en 14 dagars återbetalningsgaranti.

Söker du efter en autentisk Orient herrklocka? Då har du kommit till rätt ställe! På online butiken DIALANDO® kan du köpa Orient FAG02003W0 herrklocka och njuta av gratis frakt i Sverige från 750kr. Alla våra klockor är original och har en 14 dagars återbetalningsgaranti.

Orient logo

Detta är en originalprodukt från Orient.

Levereras med 2 års tillverkargaranti.

Beställningsvara! Skickas inom 3-4 arbetsdagar från Tyskland. Läs mer

Vad kan jag förvänta mig när jag köper från DIALANDO®?

 • Autentiska produkter
 • Säker betalning
 • Gratis frakt från 750kr
 • Försäkrat paket
 • 14 dagars returpolicy
 • Professionell urmakarservice
 • Presentförpackning tillgänglig
Orient FAG02003W0 herrklocka, äkta läder armbandOrient FAG02003W0 herrklocka, äkta läder armband
 • 2679 kr
 • Alla skatter ingår.
 • 2679 kr
 • Alla skatter ingår.

Orient FAG02003W0, Herrklocka

104 av våra kunder valde Orient under det senaste året
Orient FAG02003W0 herrklocka, äkta läder armband
+
Klocklåda wbf-3 för 3 klockor
Starta din samling för endast 2887 kr

Om Orient FAG02003W0

Ett mycket bra val för herrarna!

Denna analog klocka från Orient har ett armband i äkta läder och i färgen svart. Kompletteras med en urtavla i färgen vit. OBS! Boetten på Orient FAG02003W0 herrklocka har 40 mm i diameter.

Den automatisk drivna klockan har timme / minut / sekund funktioner och gällande vattentäthet, den tål ett tryck på upp till 5 atm.

Priset för denna model är i 2000 kr - 3000 kr budget. Vårat pris just nu för Orient FAG02003W0 herrklocka är 2679 kr.

Du kan se alla specifikationer för denna klocka (ladda ner Orient FAG02003W0 specifikationer) och se mer om Orient i sektionen nedanför.

Var snäll och kontakta oss om du har några frågor om denna produkt.

DIALANDO® Protection logo

Denna produkt är berättigad till DIALANDO® Protection!

Denna produkt har visats 18 gånger idag.

Orient FAG02003W0 herrklocka, äkta läder armbandOrient FAG02003W0 herrklocka, äkta läder armband
 • 2679 kr
 • Alla skatter ingår.
104 av våra kunder valde Orient under det senaste året

Orient FAG02003W0 herrklocka specifikationer

Ta reda på allt du behöver veta om Orient FAG02003W0. Om du är intresserad av att köpa denna produkt, vänligen konsultera listan över specifikationer i tabellen nedan för att se till att det är rätt val för dig. I "Om" fliken kan du hitta mer information om Orient märket. Som alltid, om du har ytterligare frågor, uppmanar vi dig att kontakta oss.

Produktinformation

EAN4942715001865
KönHerr
MärkeOrient
KollektionContemporary Mechanical
Garanti [år]2

Materiale & färg

ArmbandsmaterialÄkta läder
ArmbandsfärgSvart
Boetts MaterialRostfritt stål
Boetts FärgGuld
Boetts YtaPolerad
Urtavlans färgVit
GlasMineralglas

Produktutförande

Display typAnalog
UrverkstypAutomatisk
FunktionerSekund, Timme, Minut

Detaljer

SpänneNålspänne
Vattenskydd5 ATM

Mått

Diameter [mm]40
Case Tjocklek [mm]9
Max. wrist circumference [mm]225

Om Orient

Genom att kombinera japanska hantverk med vacker och pålitlig klockdesign, är en Orientklocka med dig för att markera varje rörligt ögonblick.

Orient Watch Companys ursprung dateras till 1901 när Shogoro Yoshida öppnade en grossistbutik som heter "Yoshida Watch Shop" i Ueno, Taito, Tokyo, Japan. Yoshida Watch Shop sålde importerade fickur.

År 1912 utvidgade Yoshida sin verksamhet och började producera guldarmbandsur. 1920 upprättades Toyo Tokei Manufacturing, som ursprungligen producerar bordsskivor och mätinstrument. Det var först 1934 som Toyo Tokei Manufacturing startade produktionen av armbandsur. År 1936 byggdes Hino Factory i Hino, Tokyo, Japan. I flera år hade Toyo Tokei Manufacturing en högkonjuktur på Hino Factory, menen drabbade av den svaga japanska ekonomin och efter andra världskriget stängde företaget 1949.

Efter att Toyo Tokei Manufacturing stängdes, återupptogs Yoshidas armbandsurstillverkningsföretag 1950, grundat under namnet Tama Keiki Company. Tama Keiki Co., Ltd. fortsatte tillverkning av klockor på Hino Factory. Bara ett år senare bytte Tama Keiki Co., Ltd. sitt namn till Orient Watch Co., Ltd., och samma år såldes den första Orient Star. Orient Watch kunde expandera sin synlighet utomlands efter ett handelsavtal med Kina 1955. Royal Orient började därefter att säljas 1960.

Andra viktiga klockor i företagets historia inkluderar "Dynamic" 1956, "Grand Prix 100" 1964, "Fineness" ( då världens tunnaste automatiska armbandsur med dag och datum kalenderfunktion) 1967 och "Tenbeat" år 1970.

År 2003 etablerades Orient Technical Center (OTC) och sammansättningen av lyxklockor började i Ugo, Ogachi, Akita, Japan. År 2004 började högkvalitativa Calibre 88700 mekanismen att säljas via Royal Orient-linjen. År 2005 lanserades Orient Star Retro-Future kollektion.

År 2010 firade Orient Watch Co., Ltd. sitt 60-årsjubileum med en modell med begränsad upplaga.

Orient logo

Viktig information

Den här produkten är en beställningsvara och skickas så fort den inkommit till vårt lager från tillverkaren/agenten. Normalt sker detta inom 3-4 arbetsdagar.
Observera att vi tar ut en avgift på 10% på varuvärdet om man vill stoppa sitt utskick på beställningsvaror efter att beställning redan gjorts eller om man låter paketet gå automatiskt i retur efter att det har skickats ut

 

Nu kan du betala med Klarna

Vi vill att det skall vara enkelt att handla hos oss. Därför kompletterar vi våra betalsätt och erbjuder från och med nu möjligheten att betala via Klarna, som är ett av Sveriges mest populära betalsätt för handel på internet.

Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Har du frågor eller vill ha mer information?

Välkommen att kontakta oss på tel: +46 (0)10-551 5995 eller via e-post

 

Leverans

- Leveransen av ditt köp är alltid fraktfri när du gör en beställning hos oss över 750 SEK.

- Alla paket skickas i regel alltid med UPS, rekommendetat, från vårt lager.

- Beställningens totala leveranstid beror på om det du beställer finns hemma i vårt lager eller om vi beställer hem det i samband med din order.

- Det tar normalt sett 1-2 vardagar för ett paket att komma fram till ditt närmaste uthämtningsställe från det att vi har skickat ut det, men vi kan inte ansvara för eventuella förseningar som uppstår hos UPS.

- När en produkt skickas från vårt lager får du ett bekräftelse-SMS med ett spårningsnummer så att du kan spåra ditt paket. UPS skickar sedan ett avi-SMS när paketet har kommit fram till uthämtningsstället.

- Du kan söka på ditt postnummer här för att se vilket ombud paketet levereras till. Det första alternativet som kommer upp är det ombud paketet skickas till, det går inte att välja själv.

- Påminnelse-AVI skickas även ut av UPS om paketet inte hämtats ut efter några dagar.

- Paketet ligger hos ditt ombud i 14 dagar. 


Observera att vi inte är tillverkaren av produkterna som säljs på vår hemsida och viss produktinformation kan skilja sig.

Vi är inte tillverkaren av produkterna som säljs på vår hemsida. Även om vi jobbar på att försäkra att all produktinformation är korrekt, kan tillverkaren göra små ändringar på detaljer och utseende under åren på sina produkter och ändra deras produktinformation.

Tänk även på att färger kan variera och se olika ut beroende på vad för typ av skärm man har och i vilket ljus bilderna är tagna i. Man kan därför inte räkna med att få en full uppfattning av den verkliga färgen enbart genom att titta på bilderna som finns på produkten.

Faktisk paketering och material kan också förändras och innehålla mer och/eller andra material eller färger än det som finns på vår hemsida. Man ska alltid läsa tillverkarens instuktionsmanual innan en vara används och inte helt förlita sig på informationen som man finner på vår hemsida. 

Få samma utseende med dessa alternativ

Vi sökte efter andra modeller som liknar Orient FAG02003W0.
Ta en titt på dessa alternativ.

Burberry BU9355 herrklocka
Se detaljer
1-2 dagarBegränsat lager

Burberry Herrklocka BU9355

 • RRP: 5969 kr
 • 3239 kr
Arabians DBH2187WN unisexklocka
Se detaljer
3-4 dagarFlash Sale
--Tim
--Min
--Sek

Arabians Unisexklocka DBH2187WN

 • RRP: 403 kr
 • 296 kr
 • 251 kr
Fler liknande modeller

Recensioner

Våra kunder kommer från hela Europa, därför översätts texten automatiskt.

Bild på Emporio Armani AR2453 herrklocka skickad av Jonas Lindström

Helnöjd med mitt klockköp

"Helnöjd med mitt klockköp, Så tack så mycket, jag har i alla tider alltid haft en massa klockor att välja mellan och bytt ofta, men denna klocka använder jag jämt."

Recension för Emporio Armani AR2453 herrklocka av Jonas Lindström

Bild på Hugo Boss 1513677 herrklocka skickad av Mahmoud Ghaffari

Kanonfin klocka. Bra leverans

"Kanonfin klocka. Bra paketering, fin kartong. Fanns inte i lager så trodde den skulle komma till efter nyår men kom innan jul, så bra leverans."

Recension för Hugo Boss 1513677 herrklocka av Mahmoud Ghaffari

Bild på Burberry BU7711 herrklocka skickad av Luka Sjöstrand

Rekommenderar denna!!

"Jag är riktigt nöjd med uret samt företaget som säljer denna har gjort detta köp till en trevlig upplevelse. Rekommenderar denna!!"

Recension för Burberry BU7711 herrklocka av Luka Sjöstrand